Wat vInd jij van inspiring Coaching?

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
3 dagen geleden

Petra werd mij aangeraden door iemand die al 25 jaar bij de KLM werkt. Zó blij dat ik haar op deze manier heb gevonden! Petra heeft met haar jarenlange ervaring veel verstand van zaken en kon mij goed uitleggen wat ik kon verwachten op de selectiedag voor CA. Zij is oprecht geïnteresseerd en neemt alle tijd. Met al haar adviezen ging ik met vertrouwen het selectie proces in. Haar warme persoonlijkheid zorgt ervoor dat je jezelf durft open te stellen. Petra is goed in staat om een ander in zijn / haar kracht te zetten, een mooie eigenschap!

Lieve Petra, nogmaals heel veel dank voor jouw fijne begeleiding en super fijn dat ik je nog af en toe mag lastig vallen met vragen. Je bent een topper!

Jasmijn
5 dagen geleden

Als iemand betrokken en inspirerend is, dan is het Petra wel! Heb zo ontzettend veel van haar geleerd. Ik merk dat ze haar coaching met liefde doet en dat voelt goed. Petra is super toegankelijk en heeft tips waar ik echt verder mee ben gekomen. Heb mezelf serieus beter leren kennen wat heel belangrijk is voor mijn sollicitatie. Heb echt veel aan haar gehad en nog steeds. Ze kan alles duidelijk uitleggen met goede voorbeelden. Ik raad inspiringcoaching.nl iedereen van harte aan die succesvol wil solliciteren en/of zichzelf beter wil leren kennen!!

Esther
23 dagen geleden

Wow, samen met 2 andere kandidaten deze week de selectiedag en nu aangenomen!!! Inspiring Coaching, Petra, super bedankt. Jouw uitleg, persoonlijke aandacht en interesse maar vooral jouw eerlijke en oprechte tips en advies heeft ons duidelijkheid gegeven. Jouw coaching heeft ons gerustgesteld en vertrouwen gegeven om er als onszelf in te gaan. Wij hebben ons zelf laten zien, maar jouw hulp heeft echt het verschil gemaakt. 💙💙💙
We raden echt iedereen jouw coaching aan!

Mohadese Moradi
een maand geleden

Hartelijk bedankt Petra. Met jou hulp en adviezen heb ik mijn droom waar gemaakt . Jij bent een prachtig mens en een zeer goede coach. Jij hebt mij zo goed geholpen en ik wens iedereen deze mooie ervaring.
Jou feedbacks hebben mij enorm geholpen en jou motiverende worden hebben mij geraakt.
Ik ben heel erg dankbaar.

Frank
een maand geleden

Dank je wel, Petra! Ik heb ontzettend veel gehad aan jouw sessie voorzet voorbereiden van mijn KLM sollicitatie. Je hebt de Serious Game uitgebreid aan mij uitgelegd. Maar de meerwaarde was hoe ik me in de groepsopdracht kon opstellen. Ook alle informatie over het CBI en de manier hoe ik me daar kon laten zien heeft me heel veel vertrouwen gegeven. Nu afwachten of ik aangenomen ben….Ik wens iedereen veel succes en als je nog twijfelt dan zou ik zeker Inspiring Coaching zeker aanraden!

Paula
een maand geleden

Voor mijn sollicitatie voor cabin attendant bij KLM ben ik afgelopen weken bij Petra geweest voor mijn voorbereiding. Petra heeft me geholpen met haar persoonlijke adviezen en actuele informatie. Mijn video motivatie kon ik heel persoonlijk maken met Petra’s tips voor mij en met de alle informatie voor de Serious game en goede uitleg voor het Interview is het mij gelukt tot de laatste ronde Interview te komen. Wat de uitslag ook is, ik ben heel blij met de persoonlijke begeleiding, ik heb er heel veel aan gehad!

Charmaine
een maand geleden

Petra heeft mij geholpen met het voorbereiden van mijn eindgesprek bij KLM Cityhopper voor de functie cabin attendant. Via de mail kreeg ik een lijst met vragen die me zouden voorbereiden op het eindgesprek en die me al goed aan het denken hebben gezet. Tijdens de sessie heeft ze met mij de STAR-methode en mijn sterke en ontwikkelpunten doorgenomen. Ze nam hier echt de tijd voor en ik voelde me erg op haar gemak omdat ze zo vriendelijk en open is. Na de sessie met haar had ik een goed beeld van hoe ik me kan voorbereiden op mijn eindgesprek en voelde ik mij zekerder van mezelf. En met een mooi resultaat, want ik ben aangenomen!

Fleur
4 maanden geleden

Petra neemt en heeft de tijd voor je, Ze is zeer betrokken en duidelijk. Ze stelt de juiste vragen zodat je dieper naar jezelf kijkt en dat op een prettige manier.
Met Petra sparren en voorbereiden op je gesprek geeft zelfvertrouwen.
Naast de 1 op 1 sessie blijft Petra voor je klaarstaan en is ze per mail, app of telefonisch goed bereikbaar voor vragen of advies.

Het is heel fijn om jou als coach gehad te hebben veel dank.

Annemarie
6 maanden geleden

Ben bij Petra geweest ter voorbereiding op het purser selectie gesprek. Petra is een zeer betrokken coach die goed een spiegel kan voorhouden en goed kritisch kijkt naar kwaliteiten en valkuilen. Ook de rollenspel training die op video opgenomen werd was heel handig in mijn voorbereiding. Petra is helder in communicatie en goed bereikbaar voor vragen of advies. Ik raad haar zeker aan als coach!

Marjan
6 maanden geleden

Ben bij Petra geweest ter voorbereiding op het selectie gesprek. Ze neemt alles rustig met je door, kijkt echt wat bij jou past. Ook na de sessie via mail contact gehad, kon met alle vragen terecht bij haar. De oefening met het rollenspel is heel fijn omdat het ook gefilmd wordt en heb duidelijke, bruikbare tips gekregen die ik ook toegepast heb. Al met al een geslaagd coaching traject met een positief resultaat! Ik zou het zo weer opnieuw doen, Petra is echt een aanrader!