Wat vInd jij van inspiring Coaching?

Reactie plaatsen

Reacties

Jim
3 maanden geleden

Petra is een zeer betrokken coach... Helder en rustig heeft ze uitgebreid de tijd genomen om mijn kwaliteiten en valkuilen te formuleren en mij zo geholpen om goed voorbereid mijn mpi gesprek in te gaan... Met positief resultaat!

Pauline
6 maanden geleden

Petra heeft mij in 2 coachingsgesprekken geholpen mijn zelfvertrouwen voor het MPI bij KLM omhoog te krijgen en een heldere kijk op mezelf gegeven.
Warm en bemoedigend, maar ook mij goed de spiegel voorhoudend op welke punten ik nog kon gaan doorpakken.
Dat gaf goed de stof die ik nodig had om over na te denken en uit te werken. Ik heb mezelf door haar coaching naar een hoger inzicht over mezelf kunnen tillen en ben met zelfvertrouwen het interview aangegaan met een positief resultaat! Wil je meer uit jezelf halen: ga naar Petra!

M.P
6 maanden geleden

Super fijn en verhelderend gesprek gehad met Petra! Ze geeft je goede inzichten! Ook neemt Petra de tijd voor je! En zelfs als het nodig is belt ze je op een later moment om nog het een en ander door te nemen! Petra is een erg betrokken coach! Bedankt Petra!

M.J
8 maanden geleden

Petra is een onwijs sterke coach die mij geholpen heeft tijdens de voorbereidingen voor het Purser selectiegesprek. Door samen kritisch naar mijn kwaliteiten, valkuilen en voorbeelden te kijken heb ik het beste uit mezelf kunnen halen. Ook buiten de sessies om hadden wij contact en begeleide Petra mij wanneer ik met vragen of onduidelijkheden zat. Petra nam de tijd voor mij, zelfs toen zij op vakantie in het buitenland zat was het geen probleem voor Petra om een sessie (via teams) in te plannen. Ik voelde mij op mijn gemak bij Petra en heb net dat extra stukje zelfvertrouwen gekregen. Ik ben aangenomen als Purser en hoop ooit samen met Petra te mogen vliegen !

Sifra
9 maanden geleden

Hoe mooi is het dat iemand je kracht en je kwaliteiten ziet, maar je ook de spiegel voorhoudt over je zwaktes/valkuil(en) waar je mee aan de slag kunt. Ik heb Petra als coach heel warm en betrokken ervaren. Ze heeft kennis van zaken, maar weet heel goed de mens te blijven zien en terug te geven. Mede door haar bijstand heb ik mijn selectie gehaald en mag ik de volgende stap in mijn carrière maken.

Trea Kolk
11 maanden geleden

Petra heeft me geholpen bij de voorbereidingen op mijn sollicitatiegesprek voor Purser. Ze heeft me goed geholpen en uitgedaagd goed over vragen na te denken en goede voorbeelden te gebruiken. Inmiddels aangenomen!

Dank Petra voor je hulp en inspiratie!

Trea

Nadine
een jaar geleden

Bij deze kan ik Petra van harte aanbevelen om je te begeleiden bij het voorbereiden van de Purser selectie. Ze weet heel mooi naar voren te halen wat je kracht is en waar je jezelf in kan ontwikkelen. En vooral ook zoveel mogelijk jezelf zijn, dat heeft mij enorm veel goeds gebracht. Door haar begeleiding is het mij gelukt de P selectie met een positief resultaat af te sluiten.

Dus Petra, hartelijk dank voor jouw hulp ik ben er heel blij mee!

Groetjes,
Nadine

Sophie
een jaar geleden

Ik ben zo ontzettend blij met Petra, ze heeft me heel goed geholpen met het formuleren van mijn antwoorden voor mijn CBI bij KLM en nu ben ik aangenomen!
Ik was ontzettend zenuwachtig voor mijn gesprek en was bang dat ik niet goed uit mijn woorden zou komen en daardoor te jong over zou komen (ik ben 23). Petra heeft voor mij rustig de tijd genomen om alles uit te leggen van het proces en mij geholpen met de voorbereiding.
Door Petra was ik een stuk zelfverzekerder en ik weet zeker dat ik daardoor nu ben aangenomen. Kan niet wachten om in de cabine te staan.
Bedankt voor alles Petra!

Jiska
een jaar geleden

Een aantal jaar geleden heb ik op de functie e voor CA gesolliciteerd en ben er toen niet doorheen gekomen. Mede hierom heb ik besloten de hulp van Petra in te schakelen.
Zij heeft me fijne inzichten gegeven en was vanaf het eerste contactmoment vriendelijk, oprecht geïnteresseerd en betrokken.
Ik kan zonder twijfel zeggen dat haar support en coaching mij geholpen heeft in het sollicitatie proces.

Ik heb haar nogmaals bezocht voor het eindgesprek/groeps-game, met als resultaat een contract als CA bij KLM!

Bedankt Petra, en hopelijk tot ziens aan boord.
Liefs Jiska

Emy Soedira
een jaar geleden

Petra heeft mij voorbereid voor mijn MPI. Zij heeft de tijd voor mij genomen, kon altijd met vragen bij haar terecht en zij heeft mij laten zien hoe ik mijn 'hospitality'-eigenschappen en mijn 'kracht'-eigenschappen kan inzetten zodat er een goede balans ontstaat voor de P-functie. Mede dankzij haar fijne begeleiding heb ik een positief resultaat gehaald voor mijn MPI en zal ik zeker weer bij Petra aankloppen wanneer ik mij ga voorbereiden voor het eindgesprek. Dankjewel Petra, tot gauw!